Marcel de Wit – ‘Aanmoediging’

Ga in gesprek met auteur Marcel de Wit van het boek ‘Aanmoediging’

Je ziet in deze uitdagende tijd dat er voortdurend veel waardering wordt geuit voor bepaalde functiegroepen en personen. Dat is ontzettend mooi om te zien! Waarom is applaudisseren voor de medewerkers in de zorg van belang en is het in contact blijven met kwetsbare ouderen of studenten juist nu cruciaal? Wat maakt juist deze wijze van aanmoedigingen impact hebben en welke mooie voorbeelden zijn er nog meer? In deze gratis sessie nemen we je mee in de wereld van Aanmoediging.

Wanneer

  • Vrijdag 03-04-2020 (14.00 – 15.00 uur)
  • Maandag 06-04-2020 (15.00 -16.00 uur)
  • Vrijdag 10-04-2020 (13.00 – 14.00 uur)

Voor wie

Ieder die wil begrijpen hoe Aanmoediging werkt en bewust te worden van mogelijkheden om via waardering elkaar te steunen om positief en koersvast te blijven. Voor docent tot bestuurder, van teamleider tot HR professional, ieder die op zoek is naar sleutels om waardering meer te benutten. 

Achtergrond

Wat werkt sterker: aangeven wat fout is of juist aangeven wat goed gaat? En wat is duurzamer: iets doen om te worden beloond of iets doen waar je blij van wordt? Hoe help je de ander met meer plezier te werken en open te staan voor kansen om nog beter te presteren?

Aanmoediging is bedoeld voor iedereen die ervoor openstaat meer waarderend door het leven te gaan en die een positieve vibe in zijn team of organisatie wil creëren. Niet als kunstje, maar als een bewuste keuze als onderdeel van een waarderende cultuur. Ontdek jouw stijl van waarderend omgaan met jezelf en anderen. Ontdek dat je met aanmoediging meer bereikt én dat het ook nog ontzettend leuk is. Vind je eigen groene bril en zet ‘m op!

Meer weten over Aanmoediging

Bekijk hier het boek.

Scroll naar top