Aanmoediging

Een bewuste strategische keuze.

Vind je eigen groene bril en zet ‘m op!

Welkom in de wereld van Aanmoediging

Aanmoediging is bedoeld voor iedereen die ervoor openstaat meer waarderend door het leven te gaan.

Aanmoediging gaat over een waarderende basishouding, een kijk op de wereld en jezelf, en de interactie met de omgeving. Het geeft een positief effect dat leidt tot meer zelfbewustzijn, vertrouwen, energie en verbinding. Het is een motor voor vernieuwing en stimuleert het inzetten van kracht om strategieën, ambities en dromen te realiseren.

Meer over aanmoediging →

WIT_3D_transp_v2

Word ook een Aanmoediger!

Het boek Aanmoediging maakt je bewust van waarom waardering werkt en hoe je vanuit authenticiteit hier uiting aan geeft. De 7 pijlers in het boek geven je het fundament om aan een aanmoedigingscultuur te werken en zo duurzame resultaten te behalen.

Een waarderende houding en aanpak is in vele situaties toepasbaar: denk aan het formuleren van een purpose, het brainstormen over nieuwe kansen, het bedenken van acties die de vitaliteit en werkplezier vergroten en werkdruk verlaagt en het verbeteren van de tevredenheid van medewerkers en klanten.

Aanmoediging is toe te passen als leidinggevende, als teamlid en als individu. Ieder die een positieve impact wil hebben op de omgeving.

Nieuwsgierig geworden? Bestel het boek en vind je eigen groene bril!

Bestel Aanmoediging hier →

Dit is een integraal onderdeel van onze iPM aanpak®

iPM Partners helpt organisaties met het slagvaardig, effectief en duurzaam realiseren van strategische doelstellingen. Wij gebruiken hierbij onze zelf ontwikkelde methode van integraal Performance Management (iPM). Al meer dan 15 jaar bewijst deze zijn waarde: organisaties worden succesvoller en innovatiever, medewerkers komen beter in hun vel te zitten en de klanttevredenheid neemt toe.

Met onze onconventionele aanpak bereiken wij middelgrote organisaties in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs, woningcorporaties en andere publieke organisaties.

Meer over iPM Partners →

marcel-dewit-square

Marcel de Wit

Marcel is een sociaal psycholoog. Hij is partner en aanmoedigingscoach bij iPM Partners.

Praktische psycholoog en een ervaren gids in veranderland. Weet als geen ander weerstanden in teams te doorbreken. Voelt zich senang tussen mensen met verschillende achtergronden en kan zich goed in anderen inleven.

Meer over de auteur →

Scroll naar top